24 November OPEN DAG KunstWerkPlaats Venray

 

Op zondag 24 November  bent u van harte welkom bij de Open Dag van de KunstWerkPlaats Venray. Van 11.00 tot 16.00 uur openen wij de deuren van onze ateliers voor alle bezoekers.

 

De KunstWerkPlaats Venray is een bijzondere vorm van dagbesteding. In de verschillende ateliers zijn in totaal bijna 60 deelnemers actief. Onder begeleiding van professionele coaches werken zij aan een zinvolle dagbesteding. Door creatief aan de slag te gaan, brengen de deelnemers structuur in hun leven en werken ze aan persoonlijke doelen. Het programma-aanbod voor dagbesteding is zeer divers en bestaat onder meer uit; keramiek, metaal- en houtbewerken, schilderen, tekenen en digitale fotobewerking.

 

Maar ook handwerken, sieraden maken, diamond painting, mandala's kleuren en mozaïeken  behoren tot de mogelijkheden. Wij sluiten onze activiteiten zoveel mogelijk aan op de wensen van onze deelnemers.

 

Tijdens de Open Dag kunt u al deze creatieve uitingen bewonderen in onze diverse ateliers op de Acaciastraat 17 te Venray. De deelnemers laten graag zien waar zij dagelijks mee bezig zijn bij de KunstWerkPlaats. Ook is er gelegenheid, onder het genot van een kop koffie, kennis te maken met onze coaches en het bestuur.

 

U bent van harte welkom om kennis te maken met de KunstWerkPlaats in Venray.

 

Graag tot ziens op 24 November!

© 2024
Created by