Mariëlle van der Beele

Mariëlle van der Beele

Mariëlle’s passie is het enthousiasmeren en motiveren van mensen, vooral diegenen bij wie dit zelf niet altijd even goed lukt. Ze heeft jarenlange werkervaring opgedaan in het begeleiden van kwetsbare mensen, met name als sociaal consulent bij woningcorporaties. ‘Vanuit mijn werk als sociaal consulent ben ik bij veel mensen met uiteenlopende problemen thuis geweest, daarbij heb ik ervaren hoe belangrijk het is om een dagbesteding te hebben, een reden om je bed uit te komen’.

Mariëlle is zelf ook creatief, ze schildert, volgt keramieklessen en verzorgt met veel plezier creatieve workshops.

Ga terug

Meer informatie over onze stichting

Bestuursinfo

Het bestuur van de KunstWerkPlaats bestaat uit vier personen. Het huidige bestuur heeft zitting sinds 1 september 2017. Het dagelijks bestuur bestaat uit: Jacques Oomen, voorzitter, Marianne Janssen-Cortenbach, secretaris, André Leijssen, penningmeester. Bestuursleden zijn Vivian Kersten en Mart Kusters. 

Het bestuur geeft leiding aan de organisatie waarbinnen de coaches al hun kwaliteiten kunnen inzetten om de deelnemers een prettige werkomgeving te bieden waar ze zich welkom voelen.

ISO-Certificaat

Sinds 23-1 2018 is de Stichting KunstWerkPlaats Venray als professionele organisatie gecertificeerd tegen het schema ISO norm 9001:2015. Het eerste hercertificaat (verreist na drie jaar) is inmiddels ook toegekend. De geldigheidsduur daarvan loopt tot 23 januari 2024.

 

© 2021
Created by