Jet van Enckevort

Jet van Enckevort

Jet heeft ruime ervaring in het werken met kwetsbare mensen. Ze werkte binnen de GGZ en de laatste jaren bij de dagbesteding voor ouderen. Daarnaast is creativiteit altijd aanwezig geweest in haar leven. De passie voor allerlei vormen van kunst en het hiermee bezig zijn, ziet zij als zelfontwikkeling en een manier om ergens uiting aan te kunnen geven. Jet heeft zich laten inspireren tijdens verschillende richtingen binnen de kunstacademie voor de schone kunsten in Arendonk. Ze werkt veelal met mixed media in abstracte vormgeving.

“De kunstwerkplaats is een plek waar al mijn ervaringen samen komen en die hier uitgewisseld mogen worden, hoe mooi is dit! Zinvolle dagbesteding is essentieel voor het welzijn van ieder mens.”  Met haar enthousiasme en kennis wil ze deelnemers motiveren om juist hun kwaliteiten in te zetten bij het creëren van kunst, om zodoende persoonlijke groei, meer zelfvertrouwen en plezier te laten ervaren.

Ga terug

Meer informatie over onze stichting

Bestuursinfo

Het bestuur van de KunstWerkPlaats bestaat uit vier personen. Het huidige bestuur heeft zitting sinds 1 september 2017. Het dagelijks bestuur bestaat uit: Jacques Oomen, voorzitter, Marianne Janssen-Cortenbach, secretaris, André Leijssen, penningmeester. Bestuursleden zijn Vivian Kersten en Mart Kusters. 

Het bestuur geeft leiding aan de organisatie waarbinnen de coaches al hun kwaliteiten kunnen inzetten om de deelnemers een prettige werkomgeving te bieden waar ze zich welkom voelen.

ISO-Certificaat

Sinds 23-1 2018 is de Stichting KunstWerkPlaats Venray als professionele organisatie gecertificeerd tegen het schema ISO norm 9001:2015. Het eerste hercertificaat (verreist na drie jaar) is inmiddels ook toegekend. De geldigheidsduur daarvan loopt tot 23 januari 2024.

 

© 2021
Created by