Wat maken wij

Schilderen en tekenen

Tijdens het schilderen en tekenen ga je ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen. Werken met potlood, acrylverf, krijt, olieverf, Oostindisch-inkt, mixed media? Realistisch of abstract? We bieden individuele begeleiding maar werken ook met workshops in een kleine groep.

Fotografie

Vind je het leuk om foto’s te maken of digitaal te bewerken? Bij de KunstWerkPlaats hebben we computers waar je onder professionele begeleiding met Photoshop bezig kunt zijn. Soms ga je met een klein groepje op pad om foto’s te maken.

Keramiek en beeldhouwen

In onze speciaal doorvoor ingerichte ateliers kun je aan de slag met ruimtelijke vormgeving. Er wordt gewerkt met diverse materialen, zoals klei, hout, steen of een combinatie. Op het gebied van keramiek komen in workshops diverse technieken aan bod.

Hout-/Metaalbewerking

In onze hout- en metaalwerkplaats is het mogelijk om op verschillende manieren hout en metaal te bewerken. Hier worden onder andere kunstwerken gelast van oud ijzer, gekapt van hout of gegoten in brons. Het daadwerkelijke bronsgieten doen we met hulp van een externe bronsgieterij.

Heb je een andere creatieve interesse? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

 

© 2024
Created by