Paul van Hoenselaar

Paul van Hoenselaar

Paul studeerde aan de MTS St. Lucas te Boxtel in de richting reclametechnieken. Hij was ongeveer 25 jaar werkzaam als grafisch ontwerper/fotograaf, werkte met randgroepjongeren en fungeerde vanuit verschillende situaties als mantelzorger. Momenteel volgt Paul de opleiding tot Creatief Dynamisch Coach in Breda.

Het creëren van kunst heeft altijd als een rode draad door Paul’s leven gelopen. Het is z’n passie om samen met deelnemers een reis te maken door materialen, technieken en kunststromingen. Hij helpt de deelnemer zijn persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen en streeft naar een werkwijze die de intrinsieke motivatie van de deelnemer tot z’n recht laat komen. Paul coacht op basis van gelijkwaardigheid, geniet van de verscheidenheid en laat iedereen zijn wie hij of zij is.

Ga terug

Meer informatie over onze stichting

Bestuursinfo

Het bestuur van de KunstWerkPlaats bestaat uit vier personen. Het huidige bestuur heeft zitting sinds 1 september 2017. Het dagelijks bestuur bestaat uit: Jacques Oomen, voorzitter, Marianne Janssen-Cortenbach, secretaris, André Leijssen, penningmeester. Bestuursleden zijn Vivian Kersten en Mart Kusters. 

Het bestuur geeft leiding aan de organisatie waarbinnen de coaches al hun kwaliteiten kunnen inzetten om de deelnemers een prettige werkomgeving te bieden waar ze zich welkom voelen.

ISO-Certificaat

Sinds 23-1 2018 is de Stichting KunstWerkPlaats Venray als professionele organisatie gecertificeerd tegen het schema ISO norm 9001:2015. Het eerste hercertificaat (verreist na drie jaar) is inmiddels ook toegekend. De geldigheidsduur daarvan loopt tot 23 januari 2024.

 

© 2021
Created by