Petra van Veggel

Petra van Veggel

Petra heeft veel ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Voor Petra zijn daarbij gelijkwaardigheid en respect belangrijke drijfveren. Zelf is ze bijzonder creatief. Ze is altijd bezig met het ontdekken van nieuwe creatieve werkvormen, schilderen en tekenen. Sinds 2017 volgt Petra de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coach.

Met haar spontaniteit, enthousiasme en vakkennis weet ze de deelnemers van de KunstWerkPlaats telkens weer een zinvolle en creatieve dag te bieden.

Ga terug

Meer informatie over onze stichting

Bestuursinfo

Het bestuur van de KunstWerkPlaats bestaat uit vier personen. Het huidige bestuur heeft zitting sinds 1 september 2017. Het dagelijks bestuur bestaat uit: Jacques Oomen, voorzitter, Marianne Janssen-Cortenbach, secretaris, André Leijssen, penningmeester. Bestuursleden zijn Vivian Kersten en Mart Kusters. 

Het bestuur geeft leiding aan de organisatie waarbinnen de coaches al hun kwaliteiten kunnen inzetten om de deelnemers een prettige werkomgeving te bieden waar ze zich welkom voelen.

ISO-Certificaat

Sinds 23-1 2018 is de Stichting KunstWerkPlaats Venray als professionele organisatie gecertificeerd tegen het schema ISO norm 9001:2015. Het eerste hercertificaat (verreist na drie jaar) is inmiddels ook toegekend. De geldigheidsduur daarvan loopt tot 23 januari 2024.

 

© 2021
Created by